Nieuw in onze dienstverlening, BioVent!

 In BIO

BioVent, nieuw in onze diensten!

BioVent is een systeem dat ontwikkeld is om dagelijks automatisch uw  dampkap te reinigen .  Het werkt op basis van verneveling waardoor de vetten in de dampkap worden afgebroken.  Het enige dat rest is een residu in de goot van de dampkap.  Deze wordt bij het onderhoud verwijderd.  Het BioVent systeem werkt op verschillende tijdstippen en zal verder werken in  zowel de kanalen als motorbehuizing.

Met ons BioVent systeem hoeft u geen jaarlijkse reiniging meer te laten uitvoeren. Tevens beschikt u over een permanent brandveilige dampkap omdat de vetten dagelijks worden afgebroken. Geen vetopbouw zorgt voor een brandveilige dampkap en voorkomt slecht geuren. Het systeem wordt ingesteld in functie van de werking van uw keuken en zal dagelijks automatisch in werking treden.

 

Voordelen:

 

  • Minder vaak reinigen
  • Mileuvriendelijk
  • Automatisch
  • Permanent brandveilig systeem

 

Onze medewerker zal op frequente basis langskomen om het product na te kijken.  Tijdens deze interventie wordt eveneens de goot van de dampkap gereinigd.  Wij gebruiken hiervoor milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor de gebruiker én het milieu.

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte of meer info!

Recommended Posts