Nieuw, een automatische systeem op basis van een biotechnologische behandeling! BIOBAC

 In BIO

Het is verplicht om in elke grootkeuken een vetafscheider te plaatsen die aan de EN NEN1825 norm voldoet.   Een vetafscheider moet vaak geledigd worden maar in de praktijk laat dit onderhoud vaak afweten.  De reden is dat de vetput dan ook iets is dat men niet ziet daar deze vaak ergens in de grond zit of in een kelder. Daardoor wordt  men vaak geconfronteerd met de vetput als het te laat is.

Allindus biedt daarvoor BioBac aan.  Dit is een automatische systeem op basis van een biotechnologische behandeling van de vetafscheider.

Het BioBac systeem breekt het vet af en zorgt voor een lagere ledegingsfrequentie.  Slechte geuren worden voor 80-90% afgebroken.  Met een onderhoudscontract hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw vetafscheider.  Een biologische behandeling van de afscheider, met een frequente visuele controle ontzorgt u en zorgt voor een optimaal functionerende vetafscheider.

Voordelen:

  • Minder vaak ledigen
  • Minder geur
  • Frequentere controle van de afscheider
  • Verslag na bezoek

 

                  zonder behandeling                                        met behandeling

 

 

 

 

 

 

 

Het BioBac systeem kan op elke bestaande vetafscheider gemonteerd worden. Wij kunnen uiteraard ook een reeds voorbereide vetafscheider aanbieden waar het systeem bij opstart reeds mee gemonteerd wordt.

Men kan al met een Biosysteem werken vanaf 50 liter tot zelfs 15.000 liter.

Vraag vrijblijvend een offerte of meer info!

Recommended Posts

Leave a Comment