Voorstelling

Allindus NV werd opgericht in 1982 en is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare partner in industriële reinigingen en facilitaire dienstverlening.  Wij zijn een toonaangevende dienstverlener inzake deepclean van keuken installaties en extractiesystemen, deepclean van luchtkanalen en HVAC, sanitaire deepclean, en een aantal andere gespecialiseerde deepclean opdrachten.

Allindus is zeer trots op zijn lange geschiedenis van verbeteringen op alle gebieden van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Wij herzien regelmatig onze bedrijfsprocessen om deze gelijke tred te laten houden met de vereisten van vandaag en morgen. Hiermee is niet alleen onze manier van werken gediend, het is ook goed voor onze marktpositie.

Veiligheids-, gezondheids- en milieukwesties zijn onze eerste prioriteit. Uiteraard zijn kwaliteit, productiviteit en het laag houden van kosten kernwaarden van ons bedrijf, maar niet ten koste van de veiligheid, gezondheid en het milieu. Door training, ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers én door toewijding van ons management zetten wij ons in voor het welzijn van iedereen die werkt bij en met Allindus nv.

Onze missie

Centraal in onze missie en visie staat SHEQ = Safety, Health, Environment & Quality.  Allindus hanteert als uitgangspunt dat het totaal aan medewerkers, het “Human Capital” de kern vormt van de onderneming. “De waarde van de onderneming wordt bepaald door de waarde van de medewerkers”.

Wij stimuleren een bedrijfscultuur, waarin veiligheid, gezondheid, milieuvraagstukken en kwaliteit in al onze activiteiten de hoogste prioriteit hebben. Om ons hierin te ondersteunen gebruikt Allindus het Vario SHEQ-managementsysteem voor VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) en ISO compliance.

We verlangen van al onze medewerkers, aannemers, onderaannemers, bezoekers en andere personen die op enigerlei wijze bij onze werkzaamheden betrokken zijn, dat ze zich aan dit systeem conformeren door ons beleid te respecteren en zich, indien van toepassing, aan onze procedures te houden; zij dragen allen een juridische en morele verantwoordelijkheid tegenover zichzelf en anderen. Wij zijn dan ook trots dat sinds vele jaren Allindus door het erkend keuringsorganisme Vinçotte VCA* gecertifieerd is.

De medewerkers zijn ons grootste goed. Het waarborgen van hun veiligheid gaat verder dan de implementatie van en het voldoen aan voorschriften, beleidsregels, procedures en veiligheidsaudits. Bovendien houdt ons streven naar veiligheid niet op bij onze medewerkers. Het strekt zich ook uit naar iedere andere persoon die direct of indirect bij onze bedrijfsactiviteiten betrokken is.

Afbeeldingsresultaat voor vca logo

Onze klanten aan het woord

 • Wanneer Allindus voor onze klanten werken uitvoert , kunnen wij onze klanten gerust stellen dat ze een mooie uitgebreide offerte krijgen en wetende dat ze correct behandeld zullen worden . 

  ALCYON
  ALCYON ALCYON
 • "Het is aangenaam om met Allindus samen te werken, Allindus betekent voor Huis van de Arbeid een snelle, kwaliteitsvolle en eerlijke service op onze maat afgestemd!"

  Huis Van De Arbeid
  Huis Van De Arbeid Huis Van De Arbeid
 • Allindus en VDAB, samen sterk voor werk?

  VDAB
  VDAB VDAB
 • Allindus is binnen onze afdeling Maintenance uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare partner voor snelle en correcte interventies.

  Deltha
  Deltha Deltha
 • Het is verplicht dat regelmatig onderhoud wordt verricht aan het vetkanaal, Allindus NV maakt voor mijn klanten een inspectierapport op en indien nodig gaat Allindus NV over tot het reinigen van het vetkanaal! Door deze samenwerking kan Peters Brandbeveiliging zijn klanten optimaal adviseren en bedienen!Rien Peters

  Peters Brandbeveiliging
  Peters Brandbeveiliging Peters Brandbeveiliging