All-Air-Services

Hou bacteriën buiten!

Luchtkanalen transporteren lucht vanaf een buitenlucht-aanzuigrooster via een luchtbehandelingskast naar binnen en/of terug naar buiten via een luchtafzuigkast / luchtbehandelingskast. In de loop der jaren hechten stof en andere vormen van vervuiling zich aan de luchtkanaalwanden. Omdat stof een transportmiddel is voor bacteriën, is het belangrijk om een luchtkanaal regelmatig te reinigen. De frequentie is afhankelijk van de ruimte waar de lucht, gefilterd, ingeblazen en afgevoerd wordt: is het een operatiekamer in een ziekenhuis of is het een werkplaats?

In tegenstelling tot sommige concurrenten, laat Allindus de luchtkanaalinspectie uitvoeren door een onafhankelijk, extern bedrijf: dit om een zo objectief mogelijk rapport te kunnen opstellen

Laat uw luchtkanalen reinigen!

Voor het reinigen van uw luchtkanalen gebruikt Allindus methodes waarmee we al 33 jaar ervaring hebben, maar ook de nieuwste technologieën die kunnen toegepast worden in uw luchtkanalensysteem. De gebruikte methodes gaan van reiniging met roterende borstelsystemen met plaatsing van extractieventilator
en tot het handmatig stofzuigen van zwaar vervuilde kanalen.
Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor een correcte prijs uw luchtkanalensysteem te reinigen met de meest efficiënte reinigingsmethode. Aangezien Allindus VCA*-gecertificeerd is, zullen we ook de meest veilige toepassing selecteren. Verder kunnen we u bijstaan bij noodzakelijke metingen, microbiologische analyses, renovaies van luchtbehandelingsgroepen of aanpassingen aan de installatie. Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!

HEPA filterLuchtfilter management

Juist onderhoud van uw luchtgroep levert aanzienlijk veel voordelen zoals luchtkanalen die langer zuiver blijven en personeel dat meer rendement oplevert door minder ziekteverzuim.
In de winter is er vaak niet voldoende verwarming. In de zomer niet genoeg frisse lucht.

Luchtfilters met een groter filteroppervlak bieden hierin een betere oplossing. Bacteriën en virussen tegenhouden vraagt om een specifieke keuze aan luchtfilters. Allindus biedt in dit alles een juiste balans tussen kennis, onderhoud en rendement.
Zowel op het vlak van ventilatie in kantoorruimtes, als operatiezalen of productie lucht. Allindus heeft ervaring in al deze domeinen om u naar tevredenheid te helpen.

Uiteraard reinigen we ook graag uw luchtroosters en -groepen, airco-installaties en condensatoren.

Renovatie van verouderde luchtgroepen

In plaats van een dure luchtgroep te vervangen, kan Allindus deze voor een fractie zeer grondig renoveren waardoor uw luchtgroep weer minstens 10 jaar meegaat en u een grote investeringskost hebt vermeden!

Toepassingsgebieden: chemische industrie, petro chemie, voedingsindustrie, kantoorgebouwen, zwembaden, ...

Het technische onderhoud, aanpassingen en / of vernieuwingen van uw luchtbehandelingsinstallaties nemen we ook graag voor onze rekening.